Wymagania dotyczące oznakowania przetworów owocowych (dżemy, marmolady, powidła, konfitury itp.) opublikowano dn. 2020-03-11 11:49
Wymagania dotyczące oznakowania pieczywa opublikowano dn. 2019-06-15 00:00 zaktualizowano dn. 2020-03-10 13:06
Wymagania dotyczące oznakowania miodu opublikowano dn. 2019-06-15 00:00 zaktualizowano dn. 2020-03-10 13:25
Wymagania dotyczące oznakowania wyrobów ciastkarskich opublikowano dn. 2019-06-15 00:00 zaktualizowano dn. 2020-03-10 13:49
Wymagania dotyczące oznakowania soków i nektarów owocowych opublikowano dn. 2019-06-15 00:00 zaktualizowano dn. 2020-03-10 14:20
Wymagania dotyczące jakości handlowej świeżych owoców, warzyw i ziemniaków opublikowano dn. 2019-06-15 00:00 zaktualizowano dn. 2020-03-10 14:49
Wymagania dotyczące oznakowania przetworów owocowych i warzywnych (kiszone i marynowane warzywa i owoce, owoce w zalewie np. kompoty, owoce w syropie, itp.) opublikowano dn. 2019-06-15 00:00 zaktualizowano dn. 2020-03-11 08:35
Wymagania dotyczące oznakowania mięsa i przetworów mięsnych opublikowano dn. 2019-06-15 00:00 zaktualizowano dn. 2020-03-11 09:10
Wymagania dotyczące oznakowania jaj opublikowano dn. 2019-06-15 00:00 zaktualizowano dn. 2020-03-11 09:41
Wymagania dotyczące oznakowania mleka, przetworów i tłuszczów mlecznych opublikowano dn. 2019-06-15 00:00 zaktualizowano dn. 2020-03-11 10:07